Известие

Collapse
No announcement yet.

Колата не пали на бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колата не пали на бензин

боксер 1.6 96 год. 103 коня
    имам голям проблем
    не пали на бензин
    преди около месец ми махнаха ланда контрола и от тогава при 90 - 120 килом. ми святкаше инжекциона вчера като се пребирах светна постояно като спрях опитах да запаля на бензин но само варти все едно няма бензин а може и да е нямало светеше ми лампата врътнах само веднъж след което сложих бензин за всеки случей но пак така неще днес пак неще всеедно няма гориво на газ пали но инжикциона свети постоянно а преди не беше така. рестартирах и компютара същата работа
    винаги досега паля на бензин и привключвам на газ. да не запуша инжекциона
    въпроси!!!
    1. имали някаква защита / бушон, самия компютър, или нещо друго/ ако няма бензин и можели от едно врътване да ми изгори бинзиновата помпа.
    2. да не би да е от газовата нещо емолатор знам ли.

провери релетата на помпата и на дюзите

Comment

къде се намират тези релета
      и те за какво служат как да ги проверя по точно как да разбера дали работят

Comment

Първоначално публикувано от rumen
        къде се намират тези релета
        и те за какво служат как да ги проверя по точно как да разбера дали работят
        най-добре иди на майстор
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

като отида на майстор понеже много разбират започват от най сложното а може да е малак проблема.

Comment

Първоначално публикувано от rumen
            като отида на майстор понеже много разбират започват от най сложното а може да е малак проблема.
            ем от теб определено повече
            извинявай ама след като не знаеш какво прави едно реле е малко сложно да ти се обясни как да го провериш не мислиш ли?
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

прав е колегата не се опитвай самичак да не предобриш нещата

Comment

Working...
              X